Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Piipen - 18 februari 2009 23:53

Idag har jag varit på tantträffen eller jao de finns faktiskt en å annan herre oxå men de räknas inte. Roligt liv man har när detta har blivit veckans höjdpunkt lixom.. Haha. Var dock lite för kallt idag med.. 12 grader är fortfarande inte optimalt.

Annars är det texter som plöjs igenom som om man hade eld i rumpisen.

Det som är så synd en sån här gång är att jag alltid hittar något annat att lyssna på. Som när man var liten och skulle städa tex. "Jag ska bara.." och så leker man med de man hittar istället.

Just nu är jag alldeless insnöad på "Flickan & Kråkan". Så underbar men kanske lite dumt att blanda in i min redan förutbestämda repertoar.

Så om jag börjar svamla om kråkor på dopet så vet ni varför ;)

Har min aning om att det inte bara är barnets dag på lördag, känns som det är nåt på G. Kalla det kvinnlig intuiton ;) Kändes samma redan när frågan kom men vi får vänta och se.


Dagens middag blev pestopasta. Enkelt gott å jag blev proppmätt.

Ja just ja, vi ska åka på resa med tanterna.Till Jämtland i augusti. Ska bli mycket intressant att tillbringa några dagar med dem. Kan tänka mig att man kommer känna sig ganska fri när man väl kommer hem igen..

Som frågan om alla käkar surisar? Njae..beror väl på. Kan ju slinka ner nån bit ifall det finns mycket att skölja ner dem med så att säga;) Jag tror inte att det passar sig att säga det i deras närvaro och jag tror inte heller att risken är särskilt stor att det blir nåt fylleslag i Offerdal med dom heller.

Man kan ju hoppas  :-p Men svaret på frågan lär nog bli nej.

Skulle bli en sväng till skärvången (skärsvången?) för en titt samt provsmakning på deras ostfabrik samt en massa andra "utflykter".

Det låter så idylliskt och glädjande så jag kan knappt bärga mig *ironi*


Nä tillbaka nu till min kråka... eller nä just ja.. ingen kråka var det ja


Puss å snusk!  

Ovido - Quiz & Flashcards