Alla inlägg den 7 april 2009

Av Piipen - 7 april 2009 22:34

Idag har jag varit ledig. vad händer då? Jo man blir ju naturligtvis lite hängig. Vet inte om det är nån liten förkylning men förmodligen är det bara pollen i luften! Hejja pollen. Fantastiskt. Nog för att då vet man att sommaren är på väg men iallafall.. det är INTE roligt med allergi.Samma visa varje år.. bläää.

Känns när det är pollen då det sätter sig i näsan och ögonen först och främst. Det gör inte en vanlig förkylning.


Skit i det. Annars har det inte varit mycket hemma. Plockat lite,surfat lite och druckit kaffe.Det var väl ungefär vad den här dagen hade att bjuda på.

Imorgon är det jobb igen och åter bad som står i planeringen.

Väskan är packad och kläder framlagda så det är bara att slänga på sig dem och gå ut till bussen i morgonbitti.SKönt att slippa tänka på sånt på morgonen.

Jag känner mig stressig i kroppen och har svårt att sova. Det är nog bara för att det är så mycket att tänka på just nu. Det finns ju ingenting att vara stressad för i egentlig mening men känslan finns där iallafall... :(

Kanske en kopp the kan bota? Knappast.

Imorrn får jag även gå på kören. Alltid lika roligt avbrott i vardagen,fast sist undrade jag många gånger vad faan jag gjorde där egentligen??

Att tanter ska ha så in i bängen svårt att kommunicera och planera och framförallt komma FRAM till en lösning??! Det övergår mitt förstånd. Jag har suttit tyst och iaktagit senaste gångerna men snart känns det som att Piipen kommer göra sin röst hörd. Jag bara ORKAR inte höra på deras kackel!

Ja vi får väl se hur det löser sig imorgon. Rapport kommer, be so sure!


GonattJohnblund

Ovido - Quiz & Flashcards