Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Piipen - 28 januari 2009 06:57

Godmorgon mina vänner!

Idag är det en ny dag, undrar vad man ska fylla den med?

Måste iaf åka på en affär när de öppnar kanske 8 (??) Bosse The Cat vill ha mera mat och även sån där krafssand till sin lilla toalett.Ska även glädja herrn med lite nya godisar tror jag. Han är lite ledsen nu.

Han blir aldeless snurrig nu när morset är borta. Min dygnsrytm passar inte herrn- alls. haha Han tittar på mig som om han inte tycker man är riktigt klok ibland,fast å andra sidan.. Det är jag ju inte heller.. *S*


Sitter med en stor kopp kaffe (vanligt blaskkaffe) och försöker få hjärnan att koppla samman med kroppen även denna dag. Hoppas det funkar.

Sitter och lyssnar på SRP4 också. Känner mig sådär lagomt pensionärsaktig.Skulle jag orka ändra så blir det Rockkanalen men jag finner det även ganska nöjsamt att lyssna på Magnus Leijons nonsenspladder ibland.

Köpte en sån där trekantsmacka på shell igår. "Havets Läckerheter" Så det blev min frukost. Bosse fick alla räkorna så han är nöjd & glad för en stund iaf. Och då kan jag ju konstatera att det var inte så mkt "Havets" Läckerheter i den mackan... Mest "ettsalladsbladochenliiiitenskedmajonäspåtorrtbröds
läckerheter"

Tror Bo fick 5 räkor på sammanlagt 2 trekanter.. haha Jaja frulle blev det iaf o det är då rakt inte likt mig.. pensiovarning var det ja..

Tänk om man kunde vara duktig o käka en redig frukost varje dag.. Som J. Havregrynsgröt med banan. Varje dag! J är så duktig!


Fått en förfrågan om att sjunga på ett dop oxå.. Såg det igår men har inte hunnit svara på det. Men självklart gör jag ju det!

Ska informera frågeställaren om det bara och höra lite vad de tänkt sig..

Måste ju bli bra till lilla Em.

Nu ska jag slaska i mig lite mer kaffe o åka på Hiafäären sen blir det nog hem en sväng för en dusch o klädbyte. Här får man katthår i bihålorna tror jag... *suck*

Ikväll är det återigen dax för tantmaffian :)

Kram så länge!




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards